Fit für den Job · Fit fürs Studium

This blog is not dead

In fact, it will be brought to life soon :)

Равносметката от седем години в Германия по-късно: (почти) две бакалавърски степени, пет сменени жилища, една неуспешна пет годишна връзка, четири години с един работодател, два неплатени стажа, безброй концерти, пътувания и срещи с вдъхновяващи хора. Спонтанното решение да деактивирам фейсбук и още по-спонтанното решение да купя домейна на блога и да започна да го пълня отново с интересни статии. Какво можете да очаквате скоро:

По някои от темите (следване, намиране на работа) вече постнах едно резюме на немски, което всъщност е описание на един менторинг уъркшоп, който трябваше да проведа в рамките на следването ми по психология, и който ми достави голямо удоволствие. Това и ме мотивира да публикувам повече статии по темата. С нетърпение очаквам обратна връзка и съобщения от четящите: feel free to ask :)

3 коментара към “This blog is not dead

  1. Преди години бях студент в Германия, живеех в общежитие, после в типична студентска квартира, имах сериозна приятелка, опитвах се (неуспешно) да списвам блог за щяло и нещяло и четях с удоволствие тук. Сега вече съм с 2 магистратури на прага на докторантура, апартаментът порасна и отиде в друг град, приятелката и аз от 2 години носим халки, от известно време нейният корем расте по-бързо от моя и всички наоколо й се радваме (повече отколкото когато моят расте). Но все така с удоволствие ще следя публикациите тук. Или накратко: I’m glad u’re back. :-)

  2. Знаех си, че има резон да проверявам блогу веднъж на месец-два :D Ако реша да карам второ висше в Германия ще си разпечатам новия цикъл постове и ще си ги ползвам като Survival Guide.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.