Аз живея

Иде краят на 2009, скоро почва 2010, пиша от лаптопа и си умирам от кеф, мисля че заслужих свестен компютър след 3 месеца без. Не че бяха скучни без връзката с мрежата, не, супер си бяха, но друго щеше да е ако не се налагаше да ходя до УБ с температура, за да говоря с майка, и не ме хващаше депресия, че да се чуем за кратък телефонен разговор, нито пък да бия път до Офенбах заради някой глупав интернет-тест от страна на Волдеринг. Така че асусът да ми е честит, дълго да се радва на перфектно здраве и да ми помага в ученето и работата.

Равносметката за 2009 е кратка: това си беше незабравима година: завърших училище, станах студентка. Започнах самостоятелния си живот на съвършенно ново място, във Франкфурт, и се заех с най-амбициозната задача в моя живот: някак си да успея хем да уча японски, хем да готвя, да работя, да поддържам приятелства, да пиша и снимам и да си пера чорапите добре. И да живея сам-сама.

Посрещам 2010 фул ъф хоупс. Тази година ще е още по-успешна от предната, ще е пълна с много нови препятствия, които ще преодолея просто защото съм късметлийска гъба, както казват немците, ще пиша много по-често и много по-интересно и изобщо, ще е поредната невероятна година. Ganbatte!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s