Аз снимам

От разходката с Мила последното, което очаквах, беше да приключим двучасовия разговор за любовни терзания в морето, полуголи. Беше зашеметяващо готино (слънцето, залеза, вълните), а след къпането за първи път полуголо момиче стоеше пред обектива ми и резултатите поне според мен са сполучливи предвид пълната ни аматьорщина. Уви, нямам разрешението на модела да ги пусна, но ще ги имам на хартия и ще отидат в папката със снимките. (Обхванало ме е някакво чувство за раздяла и се опитвам да събера най-добрите си снимки на хартия, на едно място…)

А днес е един прекрасен ден, защото преди 19 години Т. се е появила на тоя свят. Подаръкът й беше готин, освен картичката от „Orange“, купена специално за нея преди 3 седмици, й взех и последния албум на Maroon 5 „It won’t be soon before long“ или нещо такова. Радвам се на Маруун, ама не съм им такъв фен като нея. Но в албума имаше яка книжка с техни снимки и там видях тва, дето го искам за мен – стена, цялата в снимки и спомени… ааай, беше прекрасна. Обещавам си да си измайсторя такъв кът в това, което от септември нататък ще наричам „вкъщи“.

Т. освен че стана на 19 най-сетне кандиса да не бяга от апарата ми.

p_IMG_6781

a_P1000849

a_P1000850

„Искам да съм фотограф като Фил от „Palermo Shooting“ – да ангажирам екип от 30 души, да им крещя, че нищо не правят, да задвижа огромна система от лампи, сенници и вентилатори, да се скарам на модела, да направя три снимки и да се тръшна на стола, мърморейки колко работа имам и колко съм гроги.“  :D :D

4 коментара към “

  1. Фин от Palermo Shooting. не Фил

    той се правеше че снима с тънък фокус. да го пита човек за какво му като снима мила йовович

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.