Аз гледам

Love Shuffle [J-drama]

Представете си, че живеете на 28 етаж в луксозна жилищна кооперация в Токио, имате подземен гараж, басейн и фитнес център в кооперацията и се прибирате с панорамен асансьор, от който виждате целия мегаполис. Изглежда приказно, с един недостатък: големия град ви е съсипал и вие сте самотен човек, който собствените си съседи не познава и не се разбира с половинката си. След едно случайно засядане в асансьора се запознавате с останалите 3 съседи и откривате, че всички страдате от любовни мъки. Единият предлага да си размените партньорите.  Love shuffle.

Дам, някой хора биха се съгласили. Японци. Честно, тази нация не спира да ме изненадва, то не беше порно с хлебарки, масови самоубийства на деца, но и тази покварена идея. Само дето „Luv shuf“ не е порно сериал, а лъчезарна сериалка от 10 епизода.

Започвала съм много сериали, но съм ги оставяла заради баналната идея. Но лав шъф не можах да го оставя. Не знам дали заради очарователните герои, жизнеутвърждаващия край на всеки епизод, повратните моменти, Матсуда Шота като фотограф, Карина, на която много искам да приличам, готиния психотерапевт, саундтрака („Fantasy“ на Earth, Wind & Fire и „Eternal flame“ на The Bangles като основни песни) и напълно неочаквания край. А може би и заради мечтата: да живея там и да участвам в пижама парти в луксозното фоайе между апартаментите. JaPanda! Yay Panda!

Линкове:

Тема в анимес-бг с инфо, синопсис и линкове в бг-пространството

viikii.net online-streaming драмички и филми с превод

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s