Аз гледам

Love Shuffle [J-drama]

Представете си, че живеете на 28 етаж в луксозна жилищна кооперация в Токио, имате подземен гараж, басейн и фитнес център в кооперацията и се прибирате с панорамен асансьор, от който виждате целия мегаполис. Изглежда приказно, с един недостатък: големия град ви е съсипал и вие сте самотен човек, който собствените си съседи не познава и не се разбира с половинката си. След едно случайно засядане в асансьора се запознавате с останалите 3 съседи и откривате, че всички страдате от любовни мъки. Единият предлага да си размените партньорите.  Love shuffle.

Дам, някой хора биха се съгласили. Японци. Честно, тази нация не спира да ме изненадва, то не беше порно с хлебарки, масови самоубийства на деца, но и тази покварена идея. Само дето „Luv shuf“ не е порно сериал, а лъчезарна сериалка от 10 епизода.

Започвала съм много сериали, но съм ги оставяла заради баналната идея. Но лав шъф не можах да го оставя. Не знам дали заради очарователните герои, жизнеутвърждаващия край на всеки епизод, повратните моменти, Матсуда Шота като фотограф, Карина, на която много искам да приличам, готиния психотерапевт, саундтрака („Fantasy“ на Earth, Wind & Fire и „Eternal flame“ на The Bangles като основни песни) и напълно неочаквания край. А може би и заради мечтата: да живея там и да участвам в пижама парти в луксозното фоайе между апартаментите. JaPanda! Yay Panda!

Линкове:

Тема в анимес-бг с инфо, синопсис и линкове в бг-пространството

viikii.net online-streaming драмички и филми с превод

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.