Аз живея · Аз слушам

FS: Dances with love

Снощната прожекция беше супер,  започнаха навреме и нямаше никакви проблеми с техниката. Филмчетата бяха страхотни, май най-се впечатлих от Come wander with me (заради прекрасната песен, момичето, гората и интересния завършек), Magic Paris и последното филмче, за китайчетата и киното. А песента на Бони Бийчър я открих току-що по някакъв невероятен начин as usual. Мммм.

Прожекцията беше супер и заради Мила, която в промеждутъците межу филмите ми шепнеше своята история в последните месеци, а аз благородно й завиждах, че е млада и може да се отдава на такива позорни занимания като спане по половин час на ден, спане в чужди домове, бира, силна музика и немско порно, което звучи като инструкции за видео („Steck’s in mich, ja, ja.“).

Да обобщим последните дни: блогърите сме простаци, анатемосани от властта, животът е шарен, слънцето все още залязва на запад (He came fromt he sunset), 12 писма, собственоръчно надписани и залепени от мен, летят из Европа, плеърът ми е в София с Т. (която явно обичам безкрайно много щом за второ пътуване й го давам), Вазов е по-скучен от всякога, българската граматика е тъмна Индия дори за филолозите и Менсън ми досажда в пощата, че щял да вади нов албум.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.