Аз гледам

Antique bakery

Филмът взе, че цъфна в нета и малцина знаят до какво доведе този факт.

Доведе до това да го гледам от 12 до 2 през нощта, после да стана в 6, да издерзая някак на чина, после да се мотам и да си доспивам по паметници и накрая да карам 3 часа колело. Това е малко като ефекта на пеперудата…

Но сега ще говоря само за филма.

Ако ви се гледа нещо забавно, глупаво, корейско, на хомосексуална тематика – гледайте го. Ако не ви се гледа – хич не се занимавайте.

Сюжетът е глупав. Завързват някаква проблематика, колкото да има там нещо между тортите и мъжете. Уж идеята е, че мега-готиния Джо Джи Хун някога отрязал все още задръстения Ким Дже Ук, после Хун бил отвлечен и тъпкан с торти, накрая същият отваря сладкарница май сякаш, за да открие похитителя си, но Ким, вече демонично чаровен (цитирам), идва да му отмъщава/готви/се сваля май. Но тамън да стане работата и се появява французин, някакво гадже на Ким и а-ха да го отмъкне. Накрая всичко е лигаво, слънчево, тортено и сладко.

Актьорите, с изключение на Ким, са абсолютни дръвници – те простос е правят на гейове, откровено пародийно на моменти. Ким обаче е прекрасен, страшно лъчезарен в сравнение с героя му в „Coffee prince“, между другото приликите между сериала и тоя филм са прекалено много. А за приликите с „Шоколадовата фабрика“ на Бъртън да не отварям дума. Пищно, шаренко, малко неразбираемо на моменти, но може и от превода да е било, абе, приятно изживяване по никое време.

Като цяло смърт за всякакви мозъчни клетки, но голяма наслада за фенгърлските очи. Никак не е препоръчително да се гледа на гладен стомах, защото освен хубавия Ким на екрана се мяркат и къде 2 тона сладкиши. =) Да ви й сладку.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.