Аз живея

Чудо голямо

Устният също е в миналото. Вече мога да си забравя темата за човешките ресурси. Вече мога да говоря за изпити в минало време. Ех.

А че беше спек – беше. Всъщност единственото стресиращо беше, че Beisitzer-ката също ми задаваше въпроси. В смисъл, функцията й, според мен, беше да седи и да ми записва грешките (те да бяха малко). А третия въпрос долетя от нея. Беше въпрос без въпросителен знак, проточил се в 5 изречения, въпрос без питане, същинско китайско мъчение. А какъв беше ли? Ми не помня. Не помня и отговора си. Помня само, че стоях в една библиотека, през която беше бушувало нещо, буря бе изкоренила хубаво симетричните маси и четири бяха поставен по най-не-фън-шуй-ски начин, енергията Ци беше заминала на Бахамите или поне на пушилнята, а аз седях, поставена на кръстосан огън от три страни. Все пак, най-неочаквано приключих пет минути преди края и зорлем ме попитаха какво съм чела по темата си. Спасение! Пет минути разказвах „Едноминутния мениджър“, макар че тя може да се разкаже и за една. И накрая – свърши. Изгониха мъ навън. Лилка ме нагушка и проведох разговори с трите ми безплатни номера. После нагушкахме Таня, накрая Тони и после отидохме да ядем и да клюкарим. Мисля, че сладкарница Неделя е едно място, което просто приканва към клюкарстване. Следобедът беше празен откъм събития, това да нямаш какво да правиш и някой да седи на компа, не води до нищо добро. Е, сега ще наваксам – отивам на празнуване 2.0 =)

2 коментара към “Чудо голямо

  1. Браво на теб момиче! И при мен байзитцерката задаваше въпроси и аз разпъвах локуми. То това май е печелившата стратегия. Хайде, чакаме резултати от устния!

  2. много се кефя на ентусиазма ти и на успехите ти! брависимо! :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.