Uncategorized

Искам зимен сън!

Натрупаха се сума неща, за които бих могла да направя поне 10 поста. Не, че не искам, но нямам сили, желание и време. Умората ме е хванала, зимната умора. Цялото ми тяло копнее за зимен сън, а външната среда ме юрка насам-натам. Времето тече бързо, докато се огледам пак е четвъртък. Не обичам четвъртъците в училище. Знам, че е лошо, че ги пропускам, но наистина не мога да ги понеса.

Мога да ви разкажа за пилотния изпит, разиграването на устния изпит с цел масово забавление, изключаю участника. Ма не искам. Не ми се говори и за същинския изпит. А вече трети час седя и си оправям шибаната тема.  Всъщност не ми се говори въобще за училище, защото цялата тая работа с училището е една изгубена кауза. Някога елитната Немска гимназия в Бургас се полакоми и прие 200 заека тая година. За сравнение: моя випуск сме 130 човека. Затова и ни свиха от 6 в 5 паралелки, за да има допълнителни стаи за малките хулигани. А при положение, че има приети с две тройки (!), наименованието „хулигани“ е напълно уместно. Бих добавила и уроди, защото има поне 10 момченца на ръст метър и двайсе и 10 момичета над 2 метра, подозирам, че някаква остатъчна радиация от Чернобил се е появила през 1994, когато тези нахалници са се пръкнали. А, че те са нагли, груби, прости и некултурни, няма какво да го обсъждам. Единствената радост е, че съм 12 клас и си позволявам присъствие в здравословните граници. Нямам търпение да приключи целия тоя цирк, и за щастие хотелът ни няма да се казва „Планета“. Само дето, докато приключи, ни чакат всевъзможни мъчения.

Живея за 28 Ноември, когато ще има прожекция на FS. 4 дена по-късно е писмения, 2 сутрини след него ще мине и устния. На 6 декември ще има пълнен шаран и много пиене, наистина нямам търпение. После ще сбъдвам едни мои малки си лингвистични желания и ще се радвам на Коледата. Пък дядовците от Рамщайн са се махносали в Сан Франциско и записват албума и пускат новини на официалния си сайт доста по-редовно. Тая някакви надежди за коледен подарък от тях, защото звездата на Е Номине е залязла още през 2005.

Между другото, съм само в две настроения – едно много добро и едно много лошо. Второто е по-упорито и го нося със себе си през по-голямата част от времето. Не ми се сърдете, наистина искам да заспя зимен сън, а не ме оставяте…

Един коментар към “Искам зимен сън!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.