Аз живея

Всеки има своята олимпиада

Остават два дни до откриването на олимпиадата в Бейджин. Финалното отброяване на дните в логото на БНТ откровено ме дразни, може би защото напомня на циферблата на бомба. Имам кофти предчувствия за тази олимпиада. Дано не се случат. Но Откриването го чакам с нетърпение. Все пак, това са китайци.

Градът ми също си има своята олимпиада, заради която в близките 2 седмици ще кипят сума ремонтни дейности. За фестивала говоря. И него го чакам с нетърпение, макар че надали ще си взема билети, защото не съм слушала никоя от електро-групите, пък на „Крейдъл“ съм слушала само „Nymphetamine“ и то много отдавна в псевдо-метълския ми период. Но ми е интересно, как ще построят сцени в оня забутан плаж след Водната пързалка, как ще оправят запусналия парк нататък. Често съм се мотала нататък и мястото е хубаво, алеите са прекрасни сенчести, благодарение на тополите и определено едно стягане ще му се отрази добре. Ха дано и предчуствията ми за това да не се сбъднат.

И в крайна сметка и аз попаднах в една импровизирана олимпиада. В категория „Грандиозно почистване и подреждане на апартамента“ грабнах златото. Категория „Най-прекрасен миш-маш“ – също. Сребро си давам за „Справяне с всички проблеми без мрънкане“ и бронз за „Грижа за хлапак, който плещи на никому неразбираем език“ (да живее конструкторът!!). Лоши предчувствия нямах време да имам, защото всичко дойде като гръм от ясно небе.

Стига толкова за сега. Не съм в творческа криза, спокойно. Просто наистина имах работа. Имам измислени поне още 2 поста. =) Пожелавам ви да се радвате на живота!

Реклами

3 thoughts on “Всеки има своята олимпиада

  1. Ха, ами дано ви стегнат паркчето. Защо все ми е на ум, че след концертите ще е още по зле? Под въпрос е колко ще изчистят… Дано не се окажа прав…

  2. @nik666: „Пекин“ му викаме, но намирам за по-добре да го наричам както му е международното наименование. (с цел да го запомня естествено, аз не случайно съм се родила руса и все още съм такава…)
    @vasilev: Не бях се замисляла за след концертите. Но Бургас все пак си има почистващата фирма „ТИТАН“ ;)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s