Uncategorized

Anego

Човек и добре да живее, накрая сяда да гледа сериал. Винаги ми е било мъчно, че Слънчавият лъч си има „Lost“, „Supernatural“, „Prison break“, „Dr. Haus“ и „Dexter“, а аз едно аниме от 10 епизода не мога да изтърпя. И все пак, преди 2 дни се поразрових около един симпатяга – Аканиши Джин и открих че и той участва в драмичка (дорамичка де). Въпреки продължителността от 60 минути на всеки епизод, се зарибих още в първите 20 минути на първия.
Първо, няколко думи за Джин. Джин е айдъл. Не като българските естествено. В Япония си падат по мултифункционалните неща, така че Джин може да се усмихва, да си върти дупето, да танцува, да бъде актьор и още куп други полезни неща. Има повече фенки от населението на Япоия, сигурна съм. Между другото, покрай него открих че има хиляди уикипедии:
Джин, Джин пак, Джин в друго уики, Джин аген
Стига толкова за него. За какво става дума в сериалчето: имаме една прекрасна office lady, която е всеотдайна и услужлива и винаги изслушва и помага на младите работници в компанията. Младите, защото тя е на 32, пределната възраст за моминстване. Общо взето ситуацията й е кофти, защото е сама, въпреки хилядите опити на майка й да я сватоса за някого на blind date. Проблем е и че си пада по мъжа на нейна приятелка, който я е спасил от мръсен пияница в метрото. И за капак на всичко, сред новите employers е и Аканиши Джин, който се влюбва в нея, въпреки че е 11 години по-млад от нея. Въпреки че се целува и с двамата и дори се събужда в леглото с Джин, не можах да я намразя. Просто няма такава симпатична кака като нея. Между другото, заглавието „Anego“ значи именно „Кака“ (винаги съм се чудила в кои други езици освен български имат специално понятие за кака).
Та, в рамките на 10 епизода съм се смяла и плакала с кака Нода. Колкото и бозав да е сценария, след всеки епизод ми става светло на душата. Причина за това може би е ендинг-песничката: Нана Китаде „Kiss or Kiss“
Anego

Целият сериал е качен в bgshare. Ако имате 10 часа, в който ви съпреживяват разни трагикомични случки, гледайте го

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.