Аз виждам

С усмивка за спомен от училище

И така, първия срок мина безболезнено бързо. Може би заради месец и половина продължилата стачка. При някои прдмети се случи така, че 2 седмици след преговора правихме класни, при други получихме оценките си в последните 3 дни от срока. Нищо кой знае колко необичайно.

Но този пост е посветен на нещо много по-важно! Това е списък с най-важните, необходими, незаобиколими и безценни неща в моя (сатанински xD) училищен живот.

Гледката 1. Гледката. От мястото ми до джама се вижда основно това – небе, облаци и сгради, впечатляващи със своята вечна архитектура. Сиво не, ми сиво. Само Леките и Универсални Строителни Конструкции (ЛУСКа) блестят в жълто (то пък едно жълто…). И все пак си харесвам гледката. Огромна част от деня ми минава в това да съзерцавам облаците. Защото няма два еднакви облака. =)

Плеърът 2. Плеърът. Neo M’sonic. Купих си го след като старото нео се потр ши съвсем. Не очаквах да издържи особено много, но, невероятно, но факт, тази джаджа пази усмивки за ушите и очите ми вече 4 месеца. Безценни неща, като аудиокнигата „Anghus, Thongs and the full frontal snoggin“ (преведена на български като „Уроци по целуване“ о.О), „The hitch hiker’s guide to the Galaxy“ плюс най-най-любимите ми песни и някой весели снимки, се пазят именно на тая червена джунджурия.

Чина 3. Молив Да, знам, че на снимката няма молив, няма и да има. Това е едно от онези вселенско-мъдри човечета, които рисувам като ми е скучно. Да нарисувам нещо в профил до миналата година беше мисията невъзможна. Но до момента съм се усъвършенствала доста. ;)

Весел сперматозоид 4. Shaft of Light Е, без това същество не мога!!! Тя е Жрицата ми. Единствения човек, който признава че аз съм Господ и може да измисли повече смехории от мен. На картинката виждате начинът, по който и двете запомнихме, че сперматозоидите имат ензимно мехурче. xD

5. Играта От прекомерно уважение, за нея ще отделя един специален пост. Но Играта е причината за неконтролируемия ни смях през голяма част от времето, прекарано в сивата сграда. Правилата са прости: рисуваш нещо и другия трябва да го познае. Нужно ли е да обяснявам, че аз виждам косъм, а Жрицата – човешка душа? Скоро ще получите още малко нагледен материал.

И сега… минути за реклама: всички снимки, публикувани на тази страница са направени с любезното съдействие на камерата на десетично-логаритмичния телефон на Жрицата, демек на нейния лъскав LG KE-800! За Бога, това е вундершьонски телефон! =)))

Един коментар към “С усмивка за спомен от училище

  1. Ние пък до 11 клас вече бяхме усъвършенствали белота до крайност, та в 11 клас се наложи да почнем асоциациите и бриджа, а белотът остана само за съвсеееееееем краен случай. Макар че в час по философия открит белот за двама под чина си е класика. Абеее – така като се замисля и доста рисунки и римувани нецензурни истории от порядъка на 4-5 страници останаха след нас…
    Ама това със сперматозоидчетата… неееееее… ще ме убиете!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.