Uncategorized

Кир-чо! Кир-чо!

Вчера изгасих компютъра точно в 23:18. 66 Минути по-късно получих sms от жрицата: „МУУУУУГ, сори ако те будя, но си спечелила КИРЧО“. Изхвърчах към машината и за пореден път установих че се включва ба-а-а-авно. Първо включих скайп, после си погледнах пощата и накрая се зачетох в поста на Боримечката. Решенията бяха толкова интерсни, че направо забравих че съм спечелила… XD Но това е факт. Конкуренцията е била малка наистина, но и задачите бяха сложнички. Сега остава само да видим как Кирчо ще дойде в Лотлориенската гора. =)
След ужасяващото мъчение за прашасалите ни мозъци, което направи Петър Събев, моята задачка ще бъде фотоконкурс. Засега само толкова, условията ще ги публикувам, държейки Кирчо =))))))))))

И за малка практическа стойност на този пост ще разкажа за една техника за заспиване, която използвам. Въпреки вълненията между 12 и 1 снощи, днес бях решила да ставам в 5 (все пак времето никога не ми стига, нали?). За да заспи човек бързо, му трябва жива фантазия и кофа за боклук. Мислена! Идеята е следната: Лягаш така както ти е удобно, завиваш се и затваряш очи. Трябва да си представяш че летиш. Независимо на/със какво. Аз лично си представям назгул от „Властелина…“. Мятам се на него, хващам кожените юзди и политам над безбройната мордорска армия. Номерът е да не мислиш за нищо друго освен за летенето. Трудно е. Но тук идва помощта на кофата. При всяка мисъл, свързана с ежедневни въпроси, си я представяй. Голяма, сива, метална. Заемаща целия екран, един вид. В началото мислите са много и кофите са много. Писва ти да си прекъсваш летенето заради тая кофа и накрая наистина прочистваш мозъка си вятъра, който развява черната ти мантия. ^-^ Сериозно, помага!

3 коментара към “Кир-чо! Кир-чо!

  1. аз си представям розовото куче Кураж (Courage) , от Cartoon Network, как хапе мислите , които нахлуват в главата ми , вместо кофи за боклук :)

  2. Че-сти-то! Че-сти-то!

    Да ви е останал някой излишен розов Кураж да ми го пратите назаем?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.